QUE FEM?

EXPERIÈNCIES ORGANITZEMXTU

ESDEVENIMENTS

En aquesta àrea ens dediquem a l’organització i dinamització d’esdeveniments amb atractiu turístic per tal d’èsser un pol conductor del turisme al territori. Ens ocupem de l'organització d'esdeveniments  de diferents temàtiques (esportiva, cultural, educativa,..) amb l'ojectiu de promocionar el territori i enaltir el patrimoni de la zona. 

EXPERIÈNCIES

En aquesta àrea ens dediquem a la  comercialització d'experiències i activitats turístiques innovadores pròpies, arrelades al territori, a través del nostre portal online d'experiències: Proposem una sèrie d'experiències i activitats de km 0 a les terres de Ponent i a la Catalunya Central, que no us deixaran indiferents. 

ACTIVITATS

En aquesta àrea ens dediquem a la comercialització d’activitats educatives per escoles amb l’objectiu de promocionar i enaltir el patrimoni cultural. Es tracten d'activitats innovadores que fusionen diversió i coneixement amb la finalitat de reforçar els continguts que es donen a l'aula. Natura, ciències o història són alguns dels àmbits. 

© 2019 OrganitzemXtu. Tots els drets reservats. Avís legal